Начало
За Нас
Вилата
Селото
Плажове
Галерия
Цени
Контакт/Резервации

ВИЛАТА

Като домакини с традиции ние се грижим лично за вас за да прекарате една незабравима почивка. Вила Яйла е покрила всички условия на българското законодателство по категоризация на туристическите обекти получавайки две звезди. Заповядайте и добре дошли при нас в месеците между април и октомври!

ТРАПЕЗАРИЯ И БАРБЕКЮ

Завършените през 2012 г. трапезария и барбекю са най-новото удобство, което предлагаме на нашите гости. По този начин вие получавате възможността да спестите още повече, комбинирайки евтината нощувка с храна, която приготвяте сами бързо и лесно. Не ни дължите нищо за ползване на кухненския бокс, но помнете че за разпалване на барбекюто ви е нужен въглен, които може да си набавите в по-големите магазини. Заповядайте и седнете на по бира след активния ден. Трапезарията притежава уникална битова атмосфера. Тя е сборно място за социализиране на гостите ни, много често от различни групи, места и дори националности.

ДВОЙНИ/СЕМЕЙНИ СТАИ

Нашата вила представлява двуетажна къща с двойни и тройни стаи и три общи бани/тоалетни по етажите. На първия етаж предлагаме голяма семейна стая с тераса, както и по-малка двойна стая. На втория етаж може да ви настаним в една от двойните/тойните стаи, които делят обща тераса, предпочитана заради хамака и изгледа на морския хоризонт. Всяка стая е оборудвана с хладилник и телевизор. Стаите са директно свързани с новопостроената трапезария и кухня на първия етаж.

Вилата често приема големи групи от гости, компании от семейства и дори зелени/приключенски училища.

ЦЕНИ за настоящия сезон: ​​​

15 лв./нощувка на човек  ​​

ЖЪЛТАТА КЪЩА

Така наречената от нас Жълта къща е малка семейна къщичка независима от вилата. Тя предлага двойни стаи, кухненски бокс, баня с тоалетна и малко остъклено антре. Заради нейната обособеност и оборудване Жълтата къща се препоръчва горещо на семейства с деца. Там предлагаме и екстри като климатик и готварска печка.
Ако решите да отседнете в Жълтата къща е желателно да резервирате възможно най-рано. Тя е първи избор на много от нашите гости, и често е наета за дълги периоди.​​

В резервационната форма маркирайте с: Жълтата къща.
ЦЕНИ за настоящия сезон:

Споразумение на база наем на цялото помещение с/без ползване на климатик

Ние държим на тихия и спокоен престой на гостите ни, и не толерираме ненормални нива на шум в помещенията, включително в Трапезария и барбекю.​ Като наш гост вие приемате Кода на поведение и правилата на къщата.

Цени за нощувка и снимки на стаите ще намерите тук

ТЕ ВЕЧЕ НИ ПОСЕТИХА

"Невероятно място, невероятни хора! Прекарахме един фантастичен уикенд в Камен бряг и Вила Яйла."

 Александру "Драгош" Тоган (Букурещ, Румъния)

"Вила Яйла е отлично място за почивка за тези, които търсят спокойствие, прекрасни пейзажи (скалните брегове на Черно море), красиво и чисто море. Домакините са много приветливи и услужливи, а условията във Вила Яйла много добри. Нашата група от шест души горещо препоръчва Камен бряг и Вила Яйла като място за почивка в България."

 Ядвига Бйернацка (Люблин, Полша)

Yellow House on Airbnb.com