acasa
despre noi
cazare
satul
plaje
galeria
oferte
contact şi rezervări

CAZARE

Fiind o casă de oaspeţi cu tradiţie în ospitalitate, ştim cum să vă răsfăţăm cu îngrijiri personale. Vila Yaila a îndeplinit toate cerinţele reglementărilor bulgare în domeniul clasificării hoteliere, fiind evaluată cu 2 stele. Vă aşteptăm în orice moment în perioada începutul lui aprilie-finalul lui octombrie. 

FACILITĂŢI PENTRU SERVIREA MESEI ŞI GRĂTAR

Facilităţile pentru servirea mesei şi grătar sunt cea mai recentă îmbunătăţire pe care am adus-o din 2011. Este o oportunitate minunată pentru a beneficia de cazare ieftină şi a economisi şi mai mult prin pregătirea meselor individual sau împreună cu familia. Nu se percept costuri suplimentare pentru utilizarea aparaturii de bucătărie, însă nu uitaţi să luaţi cărbuni pentru grătar. Astfel, vă veţi bucura de o cină minunată la finalul unei zile active în aer liber, în timp ce savuraţi o bere alături de cei dragi. Sala de mese este învăluită într-o atmosferă bulgară tradiţională unică. Pentru grupuri mai mari este locul cel mai bun pentru a discuta despre activităţile viitoare sau pentru a vă relaxa pur şi simplu socializând cu alţi oaspeţi. Dorim să vă amintim că asigurarea unui sejur liniştit pentru oaspeţii noştri este una dintre priorităţile noastre şi nu se acceptă ascultarea de muzică la volum ridicat în incintă.Aflaţi mai multe pe pagina noastră de Întrebări frecvente (limba engleză).

CAMERE DUBLE
CAMERE DE FAMILIE

Vila noastră este o structură pe două etaje, cu un total de cinci camere şi trei băi comune. La etajul întâi se află o cameră mare de familie, cu terasă şi o cameră dublă. La etajul doi vă oferim trei camere duble cu o vedere fabuloasă spre mare, una dintre acestea având o terasă mare şi un hamac. Camerele noastre sunt echipate cu frigider şi televizor. Sala de mese se află la primul etaj, cu acces liber la bucătărie, un frigider suplimentar şi un televizor cu plasmă conectat la serviciile prin satelit Bulsatcom. Vila este ideală pentru grupurile mai mari de prieteni, familii, cupluri, tabere şi echipe de alpinism.

TARIFE pentru sezonul:

15 BGN/noapte/persoană

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina noastră de OFERTE o rezervare asupra Airbnb

CASA GALBENĂ

 

Aşa-numita "Casă Galbenă" este o casă pentru familii separată de clădirea principală. Are două camere duble, o bucătărie, o baie şi un hol mic. Recomandăm casa galbenă pentru familii cu copii, datorită intimităţii şi facilităţilor pe care le oferă. Dispune şi de un aparat de aerul condiţionat* şi de un aragaz/cuptor. ​Dacă doriţi să vă cazaţi în Casa galbenă, trebuie să faceţi rezervarea din timp. Avem lunar numeroşi clienţi care sunt interesaţi. Prin urmare, rezervările de ultim moment nu sunt aproape niciodată posibile.În formularul de rezervare, menţionaţi: Casa galbenă

TARIFE pentru sezonul:

​Conform unui acord, în funcţie de disponibilitate şi de opţiunile privind aerul condiţionat. 

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina noastră de OFERTE o rezervare asupra Airbnb

 

Lista de preţuri completä actualizatä si imagini ale camerelor noastre sunt disponibile Aici.

OASPEŢII NE RECOMANDĂ

"Un loc extraordinar, cu oameni minunaţi! Am petrecut un weekend de vis în Kamen Bryag, la Vila Yaila World's End."

 Alexandru 'Dragoş' Togan (Bucureşti, România)

"Willa Yaila to doskonale miejsce do odpoczynku dla osob szukajacych spokoju, wspanialych krajobrazow (klifowe brzegi Morza Czarnego), przepieknego, czystego morza. Gospodarze bardzo goscinni, pomocni. Warunki w Yaila bardzo dobre. Nasza grupa (6 osob) zgodnie rekomenduje Kamienny Brzeg i wille Yaila jako miejsce udanych wczasow w Bulgarii."

 Jadwiga Biernacka (Lublin, Poland)

Yellow House on Airbnb.com